Gefeliciteerd!

De afgelopen tijd hebben studenten van verschillende opleidingen gewerkt aan verschillende cases van Powertools. Namens het Powertools-team willen wij graag alle studenten van harte bedanken voor hun werk en mooie resultaten.

Valerie Mencke is Cum Laude afgestudeerd met haar project voor Powertools aan de Universiteit Twente. Haar concept Dynamic Balance is te zien in dit filmpje.

Job Braham, Jonathan Rasanayagam, Ewout van Gelder, Sanne de Kruif, Bart Koopman en Fabian Amara werkten aan het OOC kussen, waarvan nu een nieuw werkend prototype aanwezig is.

Aylien Roelandschap, Arco Stuij, Timo Krijger, Stefan van Leeuwen, Yaman Konietzny en Chris van Toor hebben gewerkt aan verschillende businesscases van de producten.

Patrick van den Heuvel, Jonathan Tonckens, Joeri Ruizendaal, Hylke Hoekstra en Niek de Wit hebben een tablet app geprogrammeerd die kan worden ingezet tijdens trainingen om een gesprek te voeren: M-Power-T.

Elien Martens, Marlies Markerink, Pia Schoofs en Fieke Nelissen deden onderzoek naar behoeften van cliƫnten en begeleiders binnen de methode Personal Driven Planning, hierin hebben ze aanbevelingen gegeven betreft toekomstige digitale aanvullingen op de methode.

TasKing is een applicatie die ontwikkeld is door Guido Theelen in samenwerking met Oneseconds. Je dagelijkse taken inplannen door te swipen en zo je to do lijst voor de dag samenstellen. Guido is op dit project afgestudeerd aan de opleiding techincal ICT

Tim van Breda heeft voor zijn afstuderen aan de opleiding Communicatie en Mudimedia Design een concept gemaakt voor een app die als een coach fungeert.

Nicole Dumasy heeft bij Kaliber met behulp van alle stakeholders de online toolkit vormgegeven, deze toolkit zal worden gevuld met alle onderzoeken en inzichten die in het gehele project verzameld zijn en na de zomer gelanceerd worden.

Anne van Veen en Floor Posthuma hebben onderzoek gedaan naar het werken met Person Driven Planning binnen de beeldende vaktherapie.

Manon Weusthof heeft onderzoek gedaan naar stress bij kleine transitiemomenten.

Leave a comment